AMD 6900 XT mi NVIDIA 3080 mi?

Ray tracing, RTX Broadcast, RTX Voice gibi şeyleri kullanmayacaksanız 6900 XT alın.
1609881654382.png

Arkadaş kafayı haşlamış olmalı.
Muhtemelen 3090'a kıyasla söylüyor. O da çok yüksek ihtimalle VRAM'den dolayı öyle zaten.
1609881797185.png

Merhaba ekran kartı alacağım monitörüm ASUS VG27bq 2K monitörüm var G-Sync monitör AMD 6900 XT daha kuvvetli görünüyor 3080'e göre ama monitörümün G-Sync olması sıkıntı olur mu, aynı zamanda da 4K TV'ye de bağlıyorum PC'yi, hangisini önerirsiniz.

Sanıyorum ki G-Sync olması Free Sync kullanmana engel teşkil edecek bir durum değil. Zira artık Free Sync'de bile G-Sync kullanabiliyorsun NVIDIA en son böyle bir imkan tanıdı. O yüzden benim düşüncem bu ekran kartını aldığında şöyle kırılma oldu böyle kırılma olduğunu diyeceğini sanmıyorum. Bir de son olarak şunu belirteyim RX 6900 XT, RTX3090'a rakip olarak çıktı. Güncel fiyatlara baktığımızda ise Power color Red Devil RX 6900 XT 20 bin TL iken, en ucuz RTX 3080 ekran kartı bile 25 26 bin TL. Bundan sonra kararı verecek olan sensin. İşin teknik kısmından çok anlamamakla birlikte az da olsa bilgimi aktarmak istedim. Daha iyi bilenler çıkacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı