AMD 6900XT modelleri arasında hangisi seçilmeli?

CW’siz 6900 xt nerdeyse hiç yok aşırı şanslı olmanız lazım o yüden kafaya takmanıza gerek yok bendeki 6900 xt de de var.

Son düzenleme:
CW’siz 6900 xt nerdeyse hiç yok aşırı şanslı olmanız lazım o yüdej kafaya takmanıxa gerek yok bendeki 6900 xt de de var.
Öncelikle aynı miktadaki sesten mi bahsediyoruz, bunu bilmek birebirde dinleyene kadar mümkün değil. Ses kayıtları bu noktada iyi bir kılavuz olmuyor. Ancak dediğiniz gibi coil whine yaygın bir mevzu. Birebir yaşamamış olsam da daha beterlerini internet ortamında gördüm. Önceki ekran kartında sırf aşırı bir fan sesi duymamak için oyunların grafik ayarlarını kısıyordum. Şimdi burda FPS sınırlayınca, ki benim için sınırlanması dert değil, CW gidiyor ancak, daha önce dediğim gibi diğer bir ses çıkıyor. Yine gürültülü mü? Değil, ancak insan sıfır bir ürün alınca böyle şeylere takılıyor biraz istemeden de olsa, ucuz birşey de değil günümüz şartlarında.

Sıfır olmasıyla alakası yok bu olayın ikinci el kartta da olur sıfır kartta da olur bence kafanıza takmayın. Kulaklık var zaten.

Bu CW mikrofon kasaya dayalı şekilde mi kaydedildi yoksa kasadan uzak bir noktada mı?

Bu CW mikrofon kasaya dayalı şekilde mi kaydedildi yoksa kasadan uzak bir noktada mı?
Kasanın üst tarafı mesh şekilde açık, oraya telefonu dayadım kayda aldım. Kulaklık kullanırsam hiçbir şekilde ses gelmiyor zaten. Ancak genel olarak, kulaklık kullanmıyorum. Bu durumda da kasanın kendi fanından daha yüksek bir gürültü yine gelmiyor, ama fan sesiyle birlikte arada net seçiliyor. Daha önce de dediğim gibi CW olduğunda odada dolaşan bir sinek vızıltısı gibi ses geliyor. Diğer ses ise CW gibi sürekli değil, arasıra oluyor ama eğer alt-tab yaparsam garanti sürekli oluyor. Onun da sesi fazla değil, sadece bir tıkırdamaya benzeyen ses. Açıkçası CW'den daha az gürültülü olduğu için FPS limitleyip öyle kullanıyorum. Ekstradan GPU sıcaklığı da düşmüş oluyor.

Diğer ses için bir şey diyemem ama aynı seviyede CW benim kartta da mevcut. Daha önce kullandığım RTX 3070 de de vardı. Yeni nesil kartların üst seviye modellerinde CW ile çok sık karşılaşılıyor. Ekran kartı incelemelerinde falan da dip not olarak hep hafif bir CW'den söz ediliyor. İade edip yeni kart alsan da aynı seviyede, belki daha az CW ile karşılaşabilirsin. Anlaşılan firmalar CW'yi bir sorun olarak görmüyor ve kalite kontrolde pek umursamıyorlar. Kafayı CW'ye takarsan CW sesinden başka bir şey duymazsın. Çözüm umursamamak ve oyuna odaklanmak. Bu arada itopya'dan aldıysan iade işi bayağı sıkıntılı. Bir bahane uydurup iade almıyoruz diye saçmalıyorlar. CW'den bahsedersen servise yönlendiriyorlar, servis sorun yok diyor. İşin THH'ye kadar uzayabilir yani.

bende almayı düşünüyorum bulunduğum bölge çok sıcak, yukarıda sıralı kartlardan hangisini önerirsiniz, benim için önemli olan ısınmaması

Sapphire al geç. Ben mart da aldım memnunum ne bir cw ne başka bir şey hiçbir sorun yok. Soğutucusuda iyi. Yorumlarını okursan görürsün zaten.

arkadaşlar yorumları okudum bu kartların çoğunuda araştırdım en serin marka MSI olarak gördüm Sapphire'de iyi ama testlerde 70 74 dereceyi görüyor
MSI bütün teslerde 69 dereceyi geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…