AMD 7000 serisi veya NVIDIA 4060 serisi çıkana kadar APU kullanılır mı?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda sistem toplayacaktım ama malum AMD 7000 serisi ve NVIDIA 4000 serisi kartlar çıkmaya devam ediyor. Benim sorum ise 4060, 4070 veya onların muadili AMD 7000 serisi ekran kartı çıkana kadar APU sistem alıp o kartlar çıkınca da işlemciyi satıp yeni ekran kartı ve işlemci almak mantıklı mı, yoksa şimdi 3060 Ti veya 6700XT sistem alayım mı?

Eğer bütçenizin yeteceğine eminseniz APU değil de normal bir sistem alıp satarsanız daha mantıklı olur.

Eğer bütçenizin yeteceğine eminseniz APU değil de normal bir sistem alıp satarsanız daha mantıklı olur.
Hocam normal bir sistem alıp al-sat ile uğraşmak istemiyorum. Şu anda elimde laptop var onu satıp o parayla APU alıcam zaten sonra Şubat Mart gibi 4060 veya 4070 (bütçeme hangisi uyarsa) alıp yanına bi de işlemci olursa daha iyi olur benim için. Yani tekrardan al-sat ile uğraşmak istemiyorum.

Ama bir sorum daha var ben şimdi am4 anakart alıcam ama ilerde o da düşük kalıcak şimdi am5 anakart alıp onla da yatırım yapabilirim 4060 serisi çıktığında işlemci ve ekran kartını alır takar kullanırım.

Hocam şu anki AM5 işlemciler fiyatını haketmiyor, biraz bekleyip AM5 soketinin X3D işlemcilerinden alın derim.

Hocam şu anki AM5 işlemciler fiyatını haketmiyor, biraz bekleyip AM5 soketinin X3D işlemcilerinden alın derim.

Zaten hemen işlemci almayacağım ekran kartıyla birlikte alırım büyük ihtimal şimdi öbür parçaları toplamaya başlayacağım ilk anakart sonra RAM SSD kasa PSU falan en son ekran kartı ve işlemci yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…