AMD 7500F için soğutucu önerisi

lillyvuh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim:

Stok kullanıyorum işlemciyi, Valorant'ta 85 dereceye kadar çıkıyor bir kule tipi soğutucu almak istiyorum bu kasaya uygun şunu düşünüyorum

Sizce iyi midir soğutur mu? Daha AAA tarzı oyunlar indirmedim bile tahmini ne kadar sıcaklık düşürür alınır mı? Ya da öneriniz var mı? Bütçe 2K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın soğutucu iyi. AG400 de işini görür. Çok para vermek istemiyorsan AG400 tercih edebilirsin.

İleriye dönük attığın soğutucu iyi olur. Ama AG400 veya 214XT gibi bir tık düşük soğutucular da işini görür. Yeterli gelecektir.

Peki benim attığım, kasaya sığar mı?

Attığın soğutucu iyi. AG400 de işini görür. Çok para vermek istemiyorsan AG400 tercih edebilirsin.

Anladım hocam, benim sistem stok sogutucu ile geldiği için şu an onda macun sürülü olması gerekiyor değil mi, yeni sogutuyucu takarken benim macun sürmem gerekir mi?

Sığar dostum.

Kasaya sığar. Yanında macun gelir soğutucunun. Sen bir daha sürsen daha iyi olur.

Anladım, bazı yerlerde RAM'e çarpıyor falan demişler de, şu an 1 tane 16 kullanıyorum RAM olarak belki ileride bir 16 daha alırım 2 slot dolunca sıkıntı çıkmasın diye sormuştum sağ olun tekrardan.

Kasaya sığar. Yanında macun gelir soğutucunun. Sen bir daha sürsen daha iyi olur.

Anladım sağ olasın.

Yok be, bir şey olmaz. Hayırlı olsun.

Yok be, bir şey olmaz. Hayırlı olsun.

Hocam uzatmış olacağım biraz ama kafama takılan son bir şey var, sogutucu takmayı hiç bilmiyorum bunun bu kablolarını PSU kabloları falan nasıl takmam gerekir, en azından takmam gereken kablolar benim sistemde vardır değil mi ekstra bir şey almam gerekmiyor.

İnternet de tonla video var kanka, ek olarak onu da yapamam dersen bir bilgisayarcıya götürür hallettirirsin. Kablolar sende mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…