Yaser31 Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #11 296356 dedi: WHQL olanı kurmanız daha iyi olur bende o model laptoplardan var onlarla pek oyun oynanmıyor Valorant ve CS:GO denemiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam eyvallah. 296356 dedi: WHQL olanı kurmanız daha iyi olur bende o model laptoplardan var onlarla pek oyun oynanmıyor Valorant ve CS:GO denemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam burada neden iki tane gösteriyor aynı karttan iki tane olma ihtimali var mıdır? Pek anlamadım burayı siz biliyor musunuz? Son düzenleme: 12 Şubat 2021
296356 dedi: WHQL olanı kurmanız daha iyi olur bende o model laptoplardan var onlarla pek oyun oynanmıyor Valorant ve CS:GO denemiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam eyvallah. 296356 dedi: WHQL olanı kurmanız daha iyi olur bende o model laptoplardan var onlarla pek oyun oynanmıyor Valorant ve CS:GO denemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam burada neden iki tane gösteriyor aynı karttan iki tane olma ihtimali var mıdır? Pek anlamadım burayı siz biliyor musunuz?
2 296356 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 422 Çözümler 2 12 Şubat 2021 #12 Yaser31 dedi: Anladım hocam eyvallah. Hocam burada neden iki tane gösteriyor aynı karttan iki tane olma ihtimali var mıdır? Pek anlamadım burayı siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Böyle göstermesi normal iki tane yok aslında ikiside aynı ayarları açar yada birisi hicbirşeyi açmaz.
Yaser31 dedi: Anladım hocam eyvallah. Hocam burada neden iki tane gösteriyor aynı karttan iki tane olma ihtimali var mıdır? Pek anlamadım burayı siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Böyle göstermesi normal iki tane yok aslında ikiside aynı ayarları açar yada birisi hicbirşeyi açmaz.