AMD 7660G + 7600M yanma sonrası işlemciye bağlandı

Fikotakya

Hectopat
Benim laptopumun ekran kartı yandı ve ekran kartını ısıtma işlemi yaptılar sonuç vermedi. Ben de bir bilgisayarcıya götürdüm, adam ekran kartını iptal edip bilgisayarı işlemciye bağladığını söyledi. Benim PC ekran kartı driverı yok, yüklesem gene siyah ekran kartı sıkıntısı olur mu? Yoksa yüklediğimde çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam işlemci içindeki ekran kartını devreye sokmuş galiba bu nedenle, sadece o çalışacaktır, iptal edilen değil. Bu işi yapana sordun mu?

Götürdüğünüz tamircinin yaptığı şey, GPU'nun etrafındaki bileşenleri (VRM, transistör, diğer besleme elemanları vs.) söküp cihazın sadece işlemcide dahili olarak bulunan grafik birimi üzerinden çalışmasını sağlamak. Sürücü olmadan da çalışır, fakat sürücüyü kurmanız daha sağlıklı olacaktır.

Adam işlemci içindeki ekran kartını devreye sokmuş galiba bu nedenle, sadece o çalışacaktır, iptal edilen değil. Bu işi yapana sordun mu?
Yok sormadım
Peki ben bu sürücüyü kursam laptop yine siyah ekran hatası alır mi ekran kartı düzelmediyse çünkü şu anda laptopun ekran kartını iptal etti sürücüyü yüklediğimde ekran kartı yine siyah ekranda kalır diye korkuyorum

Sorman gerekir hatta bu işlemi onun yaprak sana teslim etmesi gerekir. Tabi aranızda nasıl bir anlaşma oldu bilemem.
Ekran kartı kullanılamadığı için işlemciye bağladıgını söyledi eve geldiğimde ekran kartının sürücüsü yoktu belki yüklememişte olabilir belkide ekran kartını devre dışı bıraktığı için yüklememiş olabilir yeniden etkinleştirmesin diye

Keşke bilgi verşeymiş arkadaşa, doğru söylüyorsun, bu nedenle, işi yapanla tekrar konuştukdan sonra buradan bilgi verirse hepimiz kendisine yardımcı oluruz yada olamayız.

Yardımcı olan herkese teşekkürler benim laptopta iki ekran katı varmış benim bir tanesi yanmış laptop işlemci ile oyunlar ise 2. ekran kartı il çalışıyormuş.Sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…