AMD 7670M Beyond Two Souls'da görüntü bozulma sorunu

İşletim sistemi
Windows 8.1

MelihTMF

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar Beyond Two Souls oyununu almaya niyetlendim ve sistemim açabiliyor mu diye denemek istedim ve demoyu indirdim. Gayet iyi bir şekilde açıyor ancak bazı sahnelerde böyle çizgi çizgi oluyor bazı sahnelerde düzgün. Bir türlü sorunu çözemedim dosyalarda da eksik yok ekran kartında da bir sıkıntı olmadığına eminim. Çünkü diğer oyunları oynatıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Ekran kartım: AMD 7670M.
Not: Demodandır belki diyerek oyunu satın aldım ama hala daha ekran böyle.
Not2: Bu arada oyunu Intel HD Graphics 4000 ile sorunsuz oynayabiliyorum (son resim HD 4000'e ait) ama AMD ekran akrtında böyle çizgi çizgi. Başka hiçbir oyunda böyle birşey yok 30'a yakın oyun arasından.

Ekran Görüntüsü (3).png
Ekran Görüntüsü (5).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    295,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
dostum sorunu nasıl cözdün . diğer konuda windows 10a gecince cözdüm demissin fakat ben de windows 10a gectim sorun hala devam ediyor. aynı ekran kartı var bende de. Acaba hangi driverı kullanıyorsun yazarsan sevinirim. O kadar ugrasıp sorunun devam etmesi can sıkıcı :)

dostum sorunu nasıl cözdün . diğer konuda windows 10a gecince cözdüm demissin fakat ben de windows 10a gectim sorun hala devam ediyor. aynı ekran kartı var bende de. Acaba hangi driverı kullanıyorsun yazarsan sevinirim. O kadar ugrasıp sorunun devam etmesi can sıkıcı :)
Hocam ben anlamadım valla garip bir mesele şimdi Windows 7 üzerinde sorunsuz oynayabildim,o zaman Windows 10 üzerinde oynayabilmiştim,gittim oyunu bitirdikten sonra Windows 8.1 denedim bu sefer onda düzgün oynadım bir şey anlamadım cidden sizde bir format atıp deneyin sürümleri.

Hocam ben anlamadım valla garip bir mesele şimdi Windows 7 üzerinde sorunsuz oynayabildim,o zaman Windows 10 üzerinde oynayabilmiştim,gittim oyunu bitirdikten sonra Windows 8.1 denedim bu sefer onda düzgün oynadım bir şey anlamadım cidden sizde bir format atıp deneyin sürümleri.

hadi ya. vallahi cok sey denedim olmadı . heavy raini oynadım gayet akıcı bir şekilde. Aslında beyond two soulsta da gayet akıcı sekılde oynanıyordu fakat o ekrandaki karelenme olayı bir türlü gitmedi. tekrar format falan ugrasmak istemiyorum pes ettim artık :)

hadi ya. vallahi cok sey denedim olmadı . heavy raini oynadım gayet akıcı bir şekilde. Aslında beyond two soulsta da gayet akıcı sekılde oynanıyordu fakat o ekrandaki karelenme olayı bir türlü gitmedi. tekrar format falan ugrasmak istemiyorum pes ettim artık :)
Geç cevap için kusura bakmayın sınav var malum ama oyunu kesin oynayın tek kelimeyle harika ve hikayesine bayıldım !

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı