AMD 7800x3D dahili GPU kullanılmıyor

batuhan227

Megapat
RAM
32 gb 6000mhz cl 30
Anakart
Msi b650 tomahawk wifi
İşlemci
Amd Ryzen 7 7800x3d
Bugün ekran kartımı sattım ve yeni 5000 serisi çıkana kadar kullanmış olduğum AMD Ryzen 7 7800x3D işlemcisindeki dahili ekran kartını kullanırım diye düşündüm. DDU ile temizledikten sonra adrenalini kuruyorum başarıyla kuruldu diyor fakat sürekli ekran gidip geliyor crash yiyorum. Sürücü kurulduktan sonra Hertz düzeliyor fakat Chrome açıyorum donuyor ve ekranda karmakarışık bir görüntü oluyor birçok yol denedim fakat çözemedim. Yardımcı olabilecek var ise sevinirim.

Yanlış bilgi: Bu işlemci dahili bir grafik kartına sahiptir.
Ryzen 7 7800X3D’nin dahili GPU’su olmadığı için ekran kartı olmadan çalışmaz. Geçici bir ekran kartı kullanabilir ya da dahili GPU’lu bir işlemciye geçebilirsiniz. Sürücü sorunları da bu nedenle ortaya çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili ekran kartı sorununu çözmek için, önce DDU ile AMD sürücülerini kaldırıp sadece dahili grafik sürücüsünü yüklemeyi deneyin. BIOS’tan dahili grafiklerin etkin olup olmadığını kontrol edin ve Windows güç planını “Yüksek Performans” olarak ayarlayın. Ekran çözünürlüğü ve yenileme hızını doğru yapılandırın. Ayrıca, Windows ve sürücü güncellemelerinin tamamlandığından emin olun.

@KHADHRAL ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı