AMD 7800x3D için Corsair iCUE H150 CW-9060054-WW 360 mm işlemci sıvı soğutucu alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  

Bu soğutucuyu alırsam bana 2600 TL'ye geliyor, bence 360 mm için çok mantıklı, internette yorumlara bakıyorum neredeyse kimse üst seviye sistemlere bu soğutucuyu alıp takmamış. Sadece çağan çelik isimli editör Intel 11900K'ya takmış. Bu fanları biliyorum, daha önceki kasamda vardı, yeni kasamda da olacak. Çok güzel sessiz fanları var. AMD'nin stok soğutucusunun sesi gelirdi kasanın içinden, bunda da son devirlerde hava sesi geliyor ama ona yapacak bir şey yok zaten. Işıklandırma için Mystic Light kullanmayı düşünüyorum, aynı zamanda kasanın markası Corsair olacağı için kendi kontrolcüsüne de bağlayabilirim. Ancak gerekli olur mu bilmiyorum belki bir tane egzoz fan alırsam kontrolcüde 6 giriş olduğu için bunu mecbur anakarta bağlamak zorunda kalırım. Bir de korktuğum bir husus bellekler, acaba bellekler soğutucuya çarpar mı? Sistemde her şeye karar verdim ama bir türlü belleğe karar veremedim, beynim yanıyor çünkü her yerde dehşet bilgi karmaşası var kimse bir şey bilmiyor. En son kumar oynayacağım sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart: MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Kasa: https://www.corsair.com/us/en/p/pc-...-glass-mid-tower-atx-case-black-cc-9011204-ww

Cooler Master - ID coolding - MSI MAG gibi markaları tavsiye ederim ben Cooler Master 240 white kullanıyorum işlemcimin tam yükte 55derecenin üstünde görmedim.

Son düzenleme:
Cooler Master - ID coolding - MSI MAG gibi markaları tavsiye ederim ben Cooler Master 240 white kullanıyorum işlemcimin tam yükte 55derecenin üstünde görmedim.

Fanlar takım olsun istiyorum biraz da, kasanın üzerinde de aynı fanlar var.
MSI 'ı çok eleştirenler var sıvı soğutma konusunda, güvenemem.
Cooler Master olabilir ama benzer performansı veriyormuş diye duydum, kasa Corsair marka, takımı bozmayalım. :D
Ayrıca ben bu fanları biliyorum, çok güzel ve sessizler(Bence). Diğerlerinin içinden ne çıkacağı belli olmaz, bunda da bazı kişiler pompa sesi geliyor demiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı