AMD 7850K Sistem yükseltme tavsiyesi

zRskill

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, malum Kasım sonu yaklaşıyor ve kara, efsane, muhteşem sıfatları altında cuma indirimlerini birçoğumuz bekliyor. Bu dönem için sizden bir konuda fikir almak istedim, şu an kullanmış olduğum sistem uzun bir zaman önce miladını doldurmuş bir sistem ancak eğitimdir, okuldur derken çok bir sıkıntısını hissetmiyordum çünkü bu dönemde oynadığım tek oyun TES: V Skyrim'di. Artık tekrar oyun dünyasına dönmenin vakti geldi, şu anda sistemim APU bir sistem; AMD 7850K işlemci, ASUS X88M-A anakart, HyperX Fury 1600MHz 4 GB RAM ve Cooler Master 500W PSU'dan oluşuyor. Sizden yardım istediğim konu şu: Sizce şimdilik bu sisteme beni bir süre daha idare edecek şekilde bir ekran kartı, RAM ve SSD takviyesi yapıp Ryzen 4. nesil işlemcileri beklemek mi daha mantıklı olacaktır yoksa 4. nesil işlemcilerin geriye dönük uyumlu olacağını düşünerek X570 anakartlı ve Ryzen 2./3. nesil işlemciye sahip yeni bir sistem toplamak mı mantıklı olacaktır? Sizin görüşlerini gerçekten merak ediyorum, konu hakkında görüşlerini aktaracak ve fikir beyan edecek herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleme:
RAM uyumluluğu olmayacağının farkındayım, zaten niyetim şu anki sisteminden yeni sisteme parça aktarmak değil, yeni bir sistem durumunda PSU'yu da kullanmayı planlamıyorum, yeni 80+ bir PSU kullanacağım. Şu anki sistemim yeni bir sistem almam durumunda sadece Smart TV için bağlantıda kullanacağım muhtemelen.
Bu arada yazmayı unutmuşum PSU 12V kanalından 360W vermekte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…