AMD 7870K nasıldır?

merterden19

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Sizce AMD 7870k'nın onboard grafik işlemcisini kullanarak yani harici bir ekran kartı kullanmadan oyun oynayabilir miyim?
Oynadığım oyunlar çok sınırlı.
Arada bir Minecraft oynarım ve kasma sorunundan şikayetçiyim ortalama 60 FPS alsam yeter yani.
Counter Strike Global Ofensive oynuyorum ve 30 FPS ile oynamaktan bıktım diyebilirim Sadece 30 değil genelde 25'in bile altına düştüğü oluyor.
Ve League of Legends oynuyorum, şu anki bilgisayarımda problem yapmıyor 40 fps alıyorum en yoğun bir anda bile tabi düşük ayarlarda
Sizce bahsettiğim işlemci ile sistem toplasam bu sinir krizinin üstesinden gelebilir mi? En azından 60 fps verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videoda CS-GO testi var bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda Minecraft var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bu videoda Lol,dota v.b var.

Bunlara bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…