- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
5nm ile birlikte TPD düşürülerek kullanımda performans düşüşü azalmış gibi duruyor. 7950X'i Eco mode benzeri BIOS ayarlarından 105W'a çekersem şu soğutucu ile çok bir performans kaybı olmadan kullanabilir miyim?
www.akakce.com
Kullanmayı düşündüğüm anakart da şu:
www.epey.com
Sizce mantıklı mı bir tercih mi yoksa bu seviyeye çıkmışken sıvı soğutma şart mı?
Sıvı soğutma istemedim için 7700X de düşünebilirim ama almışken iyi bir işlemci olsun istiyorum. DDR5 sistem maliyetlerini düşününce anca mantıklı hale geliyor.
5nm ile birlikte TPD düşürülerek kullanımda performans düşüşü azalmış gibi duruyor. 7950X'i Eco mode benzeri BIOS ayarlarından 105W'a çekersem şu soğutucu ile çok bir performans kaybı olmadan kullanabilir miyim?
Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow ARGB RR-212TK-18PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow ARGB RR-212TK-18PA-R1 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow ARGB RR-212TK-18PA-R1 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.825,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kullanmayı düşündüğüm anakart da şu:

Gigabyte B650M Aorus Elite AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B650M Aorus Elite AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sizce mantıklı mı bir tercih mi yoksa bu seviyeye çıkmışken sıvı soğutma şart mı?
Sıvı soğutma istemedim için 7700X de düşünebilirim ama almışken iyi bir işlemci olsun istiyorum. DDR5 sistem maliyetlerini düşününce anca mantıklı hale geliyor.