THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Ağustos 2023 #11 Çağrı SANSAR dedi: Direkt üstüne mi kurayım yoksa DDU ile falan kaldırayım mı? Genişletmek için tıkla... DDU ne demek? Display Driver Uninstaller, Türkçe meali Ekran Sürücüsü Kaldırıcısı. Ekran sürücüsü mü bu ?
Çağrı SANSAR dedi: Direkt üstüne mi kurayım yoksa DDU ile falan kaldırayım mı? Genişletmek için tıkla... DDU ne demek? Display Driver Uninstaller, Türkçe meali Ekran Sürücüsü Kaldırıcısı. Ekran sürücüsü mü bu ?
Çağrı SANSAR Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 3.226 Çözümler 2 Yer Tokat Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen5 5600 - ID-Cooling SE 214-XT Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II Ram: XPG Spectrix D41 TUF RGB 2x8 3200 MHz Ssd: Kingston KC3000 2 TB M.2 - WD SN570 Blue 500 GB M.2 Ekran Kartı: Asus Dual RX 6700XT Kasa: Asus TUF Gaming GT301 PSU: Asus TUF Gaming 650 Watt 80+ Bronze Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #12 THE_MILLER dedi: DDU ne demek? Display Driver Uninstaller, Türkçe meali Ekran Sürücüsü Kaldırıcısı. Ekran sürücüsü mü bu ? Genişletmek için tıkla... Biliyorum o kadarını. Ona benzer bir uygulamayla mı kaldırayım demek istedim aslında, yanlış telaffuz oldu kusura bakmayın.
THE_MILLER dedi: DDU ne demek? Display Driver Uninstaller, Türkçe meali Ekran Sürücüsü Kaldırıcısı. Ekran sürücüsü mü bu ? Genişletmek için tıkla... Biliyorum o kadarını. Ona benzer bir uygulamayla mı kaldırayım demek istedim aslında, yanlış telaffuz oldu kusura bakmayın.