AMD 8320 ve R9 280X Sistem Yükseltme

bugter

Megapat
Daha fazla  
  • 8 GB 2x4 1866MHz DDR3 RAM
  • Corsair 80 plus 750W PSU
  • Zalman Z9 Plus kasa
  • AMD 8320 4.0 GHz(O.C) ve işlemci soğutucu almıştım, adını unuttum.
  • Sapphire R9 280X
  • 1 TB WD HDD + 128 GB SSD
  • Full HD monitör

Sizce neler değişmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aksi halde değiştirmenin bir anlamı yok gibi elinizdeki sistem i satıp para ekleyip dediğim gibi daha yeni bir sistem kurmalısınız.
Bazı kişiler de sadece RAM alınsa yeter diyor. Ekran kartım GTX 1060'a eşitmiş internette dediklerine göre.

Bazı kişiler de sadece RAM alınsa yeter diyor. Ekran kartım GTX 1060'a eşitmiş internette dediklerine göre.
Hayır GTX 1060 ile değil fakat GTX 950 GTX 960 arası bir kart hala güçlü ve güncel sayılabilecek bir ekran kartı.
Ram eklesenizde çok fark olacağını sanmıyorum 8 GB ram günümüzde gayet yeterli.

İlk önce işlemci, RAM ve anakartı değiştirin. Yeni çıkacak ekran kartlarını bekleyip değiştirirsen güzel olur. R9 280 1080p de seni 2 yıl daha götürecektir rahat.

1050Ti diyelim biz ona.
Öncelikle cevap için teşekkürler. Kasayı aslında değiştirmek istiyorum. 1-2 aya belki başka bir yere gidebilirim, kasa çok ağır yanımda taşıyamam. Bu parçalardan sadece RAM takviyesi yapıp kasa değiştirsem mantıklı olur mu? Oynadığım oyunlar PUBG, CS:GO ve FIFA. Bu oyunlarda beni rahatça low ayarlarda oynatsın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…