AMD 8350 veya İNTEL i5 4670

Hadi ya crysis 3 için hangi kartı almam gerekiyorki.700 tl bu ekran kartı bu çalıştırmıyorsa hangisini alacağım.

Dostum Crysis 3 grafik kartlarını alt üst ediyor eğer en üst grafiklerde ve ANTİ-ALİASİNG ayarlarını en üstte tutup oynamak istioyorsan bir GTX 780 falan alman gerekiyor.
Ben GTX 560 Ti kullanıyorum en üst grafiklerde 30 FPS değerini alıyorum ancak bu durum ANTi-ALİASİNG en düşükte olduğunda alıyorum ve en üste getirdiğimde 3-4 FPS falan alıyorum.

GTX 770 ekran kartında ANTİ ALİASİNG en süt değerde iken 20 FPs falan alınıyor.

Recep beyin ekran kartı rehberi video unda soldan ikinci rakama bakmanız gerekiyor demişti.Benim seçmiş olduğum ekran kartının soldan ikinci rakamı ise 9 iyi bir kart değilmidir yani?

Gayet iyi ancak Crysis 3 oyunu istenen sistem gereksinimlerinden daha fazlasının istiyor en üst düzey için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar benim kafamı çok karıştırıyor. Mesela FPS olayı oyunda en az kaç FPS alınması gerekiyor ? Bir de Crysis'i geçtim GTA 5'i oynayabilir miyim acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan gözü en az 25 FPS alıyor 25 FPS'nin üzerine çıkılması gerek.

Recep bey o bahsettiğiniz ekran kartı 1.300 tl civarında çok pahalı bana crysis 3 ü en üst seviye olmasada zevk alabileceğim tatmin edecek bir ekran kartı önerebilirmisizniz asus hd 7950 mesela nasıldır.İşimi görürmü ?

- - - Güncellendi - - -

Hımm anladım umut kardeş peki sen ne kullanıyorsun şuanda ekran kartı olarak ?

Ben GTX 560 Ti kullanıyorum. Crysis 3 hariç diğer oyunlarda tam performans alıyorum. Ama şimdiye göre çok iyi bir ekran kartı değil GTX 780 DirectCU II OC almayı düşünüyorum.

7950 iyi bir kart ama daha iyileri var. (Aynı fiyatlara) GTX760,GTX660Ti. Tavsiyem GTX760 Olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…