Amd 8730M driver sorunu

baris99988801

Hectopat
Merhaba arkadaşlar benim bir laptobum var. Özelikleri:
İntel Core İ-5 3337U 1.8 gHz
Amd Radeon HD 8730M
8 GB Ram
Ben bu bilgisayarda aldığımdan beri Windows 8 kullanıyordum ancak oyunlarda v-sync çalışmıyordu (sadece minecraft'ta denendi). Sonra Windows 8.1 kurmaya karar verdim belki sorun çözülür diye ve kurdum. Kurduktan sonra eski sürücüyü sildim ve yenisini (sitesinden indirdim en güncel olanını) kurdum. Kurduktan sonra v-sync hala çalışmıyordu ve sağ tıkladığımda Catalyst Control Center çıkmıyor. Intel grafik özellikleri çıkıyor. Ancak oyunlarda Amd ekran kartını kullandığını anlayabiliyorum. V-sync çalışmama sorunu biraz değişik yani açtığımda ekranı sağa sola kaydırdığım zaman (sağa sola hızlı bir şekilde bakarken) biraz yavaşlıyor yani normalde monitör ile ekran kartının fps değerlerinin dengelenmesi gerekirken tam tersi oluyor gibi. Sorunlarıma bir çözüm bulabilirseniz ne mutlu bana
İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen biri bir şey söylesin sürücüyü doğru yüklediğim halde catalyst control center sağ tıkladığımda gözükmüyor ve sürücü raporunda ccc yüklendi gözüküyor hiç mi bilen yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…