AMD 8750M kod 43 hatası

Daha fazla  
Ekran kartım AMD 8750M ve HP ProBook 450 G1 i5 4. nesil laptop kullanıyorum. AMD software açamıyorum açmaya çalıştığımda ise sürücü yüklü değil ya da hatalı diyor. Sağ altta software açık görünüyor fakat masaüstüne sağ tıkladığımda görünmüyor. Aygıt yöneticisinde ise ünlem görünüyor. Windows sürücüyü durdurdu yazıyor. Eskiden harici ekran kartının yerinde 8750M yazarken şimdi 8600-8700 series yazıyor.

Ekran kartım AMD 8750M ve HP ProBook 450 G1 i5 4. nesil laptop kullanıyorum. AMD software açamıyorum açmaya çalıştığımda ise sürücü yüklü değil ya da hatalı diyor. Sağ altta software açık görünüyor fakat masaüstüne sağ tıkladığımda görünmüyor. Aygıt yöneticisinde ise ünlem görünüyor. Windows sürücüyü durdurdu yazıyor. Eskiden harici ekran kartının yerinde 8750M yazarken şimdi 8600-8700 series yazıyor.

DDU ile driverleri komple silip önce Intel sonra AMD sürücülerini yükleyin
Olmaz ise sorun yüksek ihtimalle donanımsal.

Aygıt yöneticisinde kod 43 hatası veriyorsa bu donanımsal bir arıza olduğuna işaret ediyor. Benim Gt740m li laptobumda aynı hata ile karşılaşmıştım. Kendiliğinden düzeldi ancak sorunun sebebi aşırı ısınmaydı. Makine 98 derecelere kadar ısınıyordu. Bu da kod 43 hatasına sebep olmuştu.

Artı -1 Eksi
hepsini yaptım ama düzelme yok muhtemelen bugün format ve genel temizlik falan yapıcam cevaplarınız için teşekkürler
Merhaba hocam aynı konuda sorun yaşıyorum. Hatta aynı laptobun sahibiyim. Çözüm bulabildiniz mi acaba bu konuda beraber yardımlaşırsak sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı