AMD 9120e ve R3 sistem GTA 4 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Groah

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4GB RAM
128MB VRAM
AMD A4-9120e İşlemci
AMD Raedon R3 E.K
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
128GB SSD
Ekran kartı
Raedon R3
İşlemci
AMD A4 9120e
Dostlar cihaz laptop. 4 GB RAM, 128MB VRAM var. GTA 4 açar mı? Açarsa kaç FPS alırım?

Dostlar cihaz laptop. 4 GB RAM, 128MB VRAM var. GTA 4 açar mı? Açarsa kaç FPS alırım?

Açıp açmayacağı hiç belli değil malum GTA 4 optimizasyon b** gibi GTA 5 açan PC de bile kasar belki ama sizinkinde kasmaz belki.Denemek lazım

Kesinlikle oynatmaz fakat küçükte olsa açma ihtimali var. Maalesef GTA 4 en sevdiğim video oyunu olmasına rağmen kelimenin tam anlamıyla berbat bir optimizasyonu var.

Pentium N3710 ve HD 405 ile birlikte en düşükte 25 civarı bir FPS ile oynuyordum, bu şekilde 300 saate yakın oynadım. Senin sisteminin de bunun üstünde olduğunu göz önünde bulundurunca, evet sistemin GTA 4'ü oynatacaktır.

Ek olarak, oynamayı istemek aslında her şey düşük sistemlerde. Şartlara katlanmak, gerekirse yeni olanaklar yapmak gerek. Kaç kişi gördüm, 6-7. nesil i3 ve i5'li sistemlere çöp diyen... O dönemde bende öyle bir cihaz olsaydı kim bilir kaç tane oyunu rahatlıkla oynayıp bitirirdim. Uzun lafın kısası, oynamak isteyen her türlü oynar.

GTX 970'in en düşük ayarlarda 25-30 fps verdiğini gördüm. Bazı sistemlerde iyiyken çoğu sistemde durum vahim. Buna bir örnekte İ7 1. nesil işlemci ve GT630 ekran kartına sahip çoğu eski oyunda bile kasan laptopumda yüksek ayarlarda 20 FPS alabiliyordum. Konu sahibinde durum nasıl olur bilemeyiz fakat oynayabilecek durumda olması biraz zor gözüküyor. Bende eski laptopum ile ortalama 20 FPS oyunun yarısına kadar gelebilmiştim.

Deneyeceğim hocam sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…