C C.Metee Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 616 13 Kasım 2022 #1 Merhaba, şu an Windows 10 kullanıyorum bilgisayar çok yavaş temizletmiştim daha önce ama yine yavaştı bu yüzden şimdi sadece format atacağim. Sadece Google için kullanacağim önereceğiniz Windows sürümü ve tarayıcı varsa çok sevinirim. İyi günler.
Merhaba, şu an Windows 10 kullanıyorum bilgisayar çok yavaş temizletmiştim daha önce ama yine yavaştı bu yüzden şimdi sadece format atacağim. Sadece Google için kullanacağim önereceğiniz Windows sürümü ve tarayıcı varsa çok sevinirim. İyi günler.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 Tam sisteminiz nedir?
C C.Metee Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 616 13 Kasım 2022 #3 nickyokaga dedi: Tam sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisiyar açılmadığı için tam bir şey diyemiyorum. Arkadaşıma sormuştum format at demişti.
nickyokaga dedi: Tam sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisiyar açılmadığı için tam bir şey diyemiyorum. Arkadaşıma sormuştum format at demişti.