dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 24 Mayıs 2018 #11 Ben witcher 3 falan oynamak istiyorum ow lol cs pubg vb. oyunlar oynayacağım genelde sizce nasıl bir performans olur ?
Ben witcher 3 falan oynamak istiyorum ow lol cs pubg vb. oyunlar oynayacağım genelde sizce nasıl bir performans olur ?
Napstablook Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 Çözümler 14 24 Mayıs 2018 #12 3 aşağı 5 yukarı 1080p'de tahmini olarak bu tarz bir performans alırsınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Overwatch, Lol ve CS:GO' da da tahmini 60 FPS ve üzeri alırsınız. Not: RAM'inizin en az 8 GB olmasında fayda var. Son düzenleme: 25 Mayıs 2018
3 aşağı 5 yukarı 1080p'de tahmini olarak bu tarz bir performans alırsınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Overwatch, Lol ve CS:GO' da da tahmini 60 FPS ve üzeri alırsınız. Not: RAM'inizin en az 8 GB olmasında fayda var.