SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MIDT ATX SİYAH KASA
Hem bu sistem hakkında yorumlarınızı bekliyor, hem de bir soru sormak istiyorum. Ben bir sene sonra bu ekran kartı bana yeterli gelmediği zaman bir ekran kartı almak istiyorum. Yaklaşık 500-600 TL. Peki alacağım her ekran kartı uyar mı bu işlemciye, yoksa belli bir ekran kartı mı eklemek zorundayim ?
İyi forumlar.
Öncelikle yorum için teşekkürler. Öğrendiğim iyi oldu. Peki bu paraya APU mu tercih edersiniz yoksa AMD FX6300 lü sistem kursam daha mı uzun ömürlü ve f/p olur?
Bence APU alın. O işlemci ekran kartsız yeni nesil oyunları düşük-orta ayarlarda rahat açıyor. Birde ekran kartı takılınca gayet performanslı olur orta ayarlarda oynarsınız rahat rahat.
Bence APU alın. O işlemci ekran kartsız yeni nesil oyunları düşük-orta ayarlarda rahat açıyor. Birde ekran kartı takılınca gayet performanslı olur orta ayarlarda oynarsınız rahat rahat.
Eğer 6300 lü sistem alırsam ekran kartını yakın zamanda alıp şuanki bilgisayarıma takacağım idare etsin diye. Bu ikisi arasında karar vereceğim maalesef Ekran kartını Powercolor HD7850 PCS+ düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir ?
Kaveri APU'lara sürekli FM2 anakart önerilirdi, şimdi bir önceki nesil APU'ya FM2+ koyulmaya başlanmış. Anakart ve işlemci uyumsuz kardeşim. Kaveri APU'lara özel anakartı seçmişsiniz. Seçtiğiniz işlemciye FM2 soketine sahip A85, A75 gibi chipseti bulunan bir anakart alabilirsiniz. Ya da seçtiğiniz anakarta A10 7850K veya A10 7700K işlemci seçmelisiniz.