Aktaş Yusuf Hectopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #41 Mustafa_35 dedi: Dene bakalım inş sorunun çözülür . Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar denedim pek bişey yok daha doğrusu olmadı gpu yine %30 %32 arası ben bi servise vereyim inşallah kötü bi durum yoktur artık laptop ısınmıyor nedense....
Mustafa_35 dedi: Dene bakalım inş sorunun çözülür . Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar denedim pek bişey yok daha doğrusu olmadı gpu yine %30 %32 arası ben bi servise vereyim inşallah kötü bi durum yoktur artık laptop ısınmıyor nedense....
Mustafa_35 Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 472 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #42 Sen servise ver en garanti çözüm olacaktır. Yazılımsal da olsa donanımsal da olsa onlar hallederler.
Aktaş Yusuf Hectopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #43 Mustafa_35 dedi: Sen servise ver en garanti çözüm olacaktır. Yazılımsal da olsa donanımsal da olsa onlar hallederler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Mustafa_35 dedi: Sen servise ver en garanti çözüm olacaktır. Yazılımsal da olsa donanımsal da olsa onlar hallederler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
Mustafa_35 dedi: Sen servise ver en garanti çözüm olacaktır. Yazılımsal da olsa donanımsal da olsa onlar hallederler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Mustafa_35 dedi: Sen servise ver en garanti çözüm olacaktır. Yazılımsal da olsa donanımsal da olsa onlar hallederler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
Mustafa_35 Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 472 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #44 Önemli değil umarım en kısa zamanda halledersin.