AMD A10 7700k overclock yapmak

Nasıl yaptığını yazar mısın?
@Lexionn yardımcı olur musun?

Kusuruma bakmayın ançak üzerinden çok uzun zaman geçti şu anlık hatirlamıyorum ançak bir şeyler yapabilirsem buraya yazarım size tavsiyem o işlemci için yüksek sicaklıktan başka hiçbir şekilde gözle görülür bir performans artışı olmuyor size tavsiyem fazla o işlemci ile ugraşmayın performansı ciddi bir şekilde artmadı ben denediğim zaman.

Nasıl yaptığını yazar mısın ?
@Lexionn yardımcı olur musun
AMD Turbo core technology gibi bir şey olması lazım onu kapatmalısın
Adjust CPU Ratio kısmından da istediğin değeri deneyebilirsin 4.4 Ghz istiyorsan 44 olmalı
Ona göre de Cpu Voltage değerini artırmalısın bu konuda benim de fazla bilgim yok +0.120 verdim sadece
Artırma ve azaltma işlemleri için de klavyenin numlock bölümünde + - tuşlarını kullanıyoruz bunu ben sonradan öğrenmiştim.

AMD Turbo core technology gibi bir şey olması lazım onu kapatmalısın
Adjust CPU Ratio kısmından da istediğin değeri deneyebilirsin 4.4 Ghz istiyorsan 44 olmalı
Ona göre de Cpu Voltage değerini artırmalısın bu konuda benim de fazla bilgim yok +0.120 verdim sadece
Artırma ve azaltma işlemleri için de klavyenin numlock bölümünde + - tuşlarını kullanıyoruz bunu ben sonradan öğrenmiştim.
Teşekkürler deneyeceğim.
Amd
Teşekkürler deneyeceğim.
amd turbo core technology kısmını bulamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı