Nasıl yaptığını yazar mısın ?Ben AMD A10 7870k için 4.40GHz overlock yapmıştım tabii artik bu sistemi kullanmıyorum
Not: Hatta 4.50GHz kadar zorlamıştım.
Nasıl yaptığını yazar mısın?
@Lexionn yardımcı olur musun?
AMD Turbo core technology gibi bir şey olması lazım onu kapatmalısınNasıl yaptığını yazar mısın ?
@Lexionn yardımcı olur musun
Teşekkürler deneyeceğim.AMD Turbo core technology gibi bir şey olması lazım onu kapatmalısın
Adjust CPU Ratio kısmından da istediğin değeri deneyebilirsin 4.4 Ghz istiyorsan 44 olmalı
Ona göre de Cpu Voltage değerini artırmalısın bu konuda benim de fazla bilgim yok +0.120 verdim sadece
Artırma ve azaltma işlemleri için de klavyenin numlock bölümünde + - tuşlarını kullanıyoruz bunu ben sonradan öğrenmiştim.
amd turbo core technology kısmını bulamadım.Teşekkürler deneyeceğim.
Teşekkürler deneyeceğim.
AMD.
AMD Turbo Core Technology kısmını bulamadım.
Voltaj değerleri nasıl olmalı ?CPU ratio bölümü Auto yazar sen oraya artirmak istediğin değeri gir mesela 43 değeri girerse 4.30GHz hiz olur.
Voltaj değerleri nasıl olmalı?
cpu ratio kısmı gözükmüyor.Ben yaptığım sirada voltaj vermedim direk kabul etti bir sıkıntı çıkmadı şu anki voltaj ile deneyin sıkıntı çıkarsa kademe kademe arttırırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.