AMD A10-7700K sistem nasıldır?

nekisdead

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an kullandığım bilgisayar çok eski. Yeni bir tane almayı düşünüyorum ama uzun süredir sıkışığım. Letgo'dan 2. el PC'lere bakıyorum bir tane buldum ama sistemlerden anlamadığım için size sormak istedim. Adamın açıklamasını buraya yapıştırıyorum.

Mükemmel bilgisayar, askere gideceğim için acilen satılıktır. Gigabyte Ultra durable F2A88X-D3H DDR3 anakart, 8 SATA, 4 RAM slotu, 32 GB RAM desteği, AMD A10-7700k 3.4 GHz işlemci, 8 GB DDR3 double Channel 1333 MHz RAM'ler 2 kanallıdır. Daha performanslı çalışıyor. AMD R7 2 GB GPU dahilidir. BIOSTAR 120 GB SSD, 320 GB WD HDD, inca 650W Bronze PSU. LoL, GTA 5, PUBG gibi oyunları sıkıntısız oynatır. Orta ayarlarlar da 55-60 FPS uygun miktarda pazarlık vardır. Acil ihtiyaçtan satılık alıcısına hayırlı olsun. Harici bir ekran kartı ile açamayacağı oyun yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci elden ayrı ayrı parçalar alarak yeni nesil APU bir sistemi 2200-2500TL bandında toplayabilirsin. Bu sistemi almana gerek yok. İşlemci performansı çok iyi değil fiyatına göre. Zat sistem eski. Dediğimi yap.

LoL oynatır ama GTA 5 ve PUBG adam gibi oynanmaz. 1080P Med ayarlarda GTA 5'de 30FPS alırsınız.
zaten lol oynamıyorum gta 5 oynama peşindede değilim csgo falan kaldırırmı acaba
Saçma bir fiyat, 1400TL anca eder. Bütçeniz nedir?
en fazla 2500 :/
2500-2800 Civarlarına çıkabilirseniz ileriye dönük bir apu bir sistem alabilirsiniz.
kusura bakmayın apu falan nedir bilmiyorum ama belki 2800 e çıkabilirim

zaten lol oynamıyorum gta 5 oynama peşindede değilim csgo falan kaldırırmı acaba

en fazla 2500 :/

kusura bakmayın apu falan nedir bilmiyorum ama belki 2800 e çıkabilirim
Harici bir ekran kartı olmayan sistem, ileride ekran kartı eklemek isterseniz ekleyebilirsiniz. Eklemek istemezseniz işlemcinin size sunduğu paylaşımlı ekran kartı ile oynayabilirsiniz. Tamamen ileriye dönük bir tercih olur Apu sistem. Performansları da güzeldir, ekran kartı yok diye performansının düşük olduğunu düşünmeyin sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…