AMD A10-7800 işlemci GTX 750 Ti ekran kartıyla iyi çalışır mı?

Arkadaşlar boş yapmışsınız. Alabilirsin. Vergi osu busu cart curt 650TL'ye yakın para ödersin. Darboğaz da yaşamazsın. Seçtiğin PSU gayet güzel. Hayırlı olsun şimdiden.

Dostum sana on kere yazdım sahibinden 500 liraya satılıyor 2. el diye. Yurtdışından ikinci el 600+ liraya mı almaya çalışıyorsun?
Aga bende sana yazmıştımki:
"Sahibinden 2. el 500 lira civarında satılıyor." Aga öylede iti var kopuğu var Aliexpress'te huapu Store şirket gibi bir şey birçok alıcısı var yorumlara göre yıldızlara göre kara veriyorsun ve birçok kişi tavsiye ediyor sahibinden de ise sadece 1 kişiden alıyoruz dolandırılma ihtimalimiz çok yüksek.

GeT sistemi ile dolandırılmana olanak yok. Ben işlemci, ekran kartı falan aldım sahibinden daha önce. GeT olan ilanlara bak ya da direkt satıcıya yaz, get ile koyun alayım diye. 50 liralık bir bedel var onu da aranızda konuşur çözersiniz.
Ayrıca güvenilirlik falan diyorsun da Çin'li firma seni dolandırsa (oluru olmazı tartışmıyorum) yine yapabileceğin bir şey yokki.
Yine de karar senin tabi. Sıfır alacaksan 600-650 gözden çıkarılır. Ama dünyanın diğer ucundan ikinci el kart getirttirmek, hem de Türkiye piyasasının üzerinde bir fiyata bana pek makul gelmedi.

Kartın sıfırı 1.333 lira mı ne 2. el.
Adam GET açmıyor işte sorun o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…