Arkadaşlar öncelikle yeni bir kasa toplamaya karar verdim. Yazım biraz uzun olabilir. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İlk önce güzel bir ekran kartı buldum ve amdnin çok güzel bir işlemcisiyle beraber dizdim kasayı fakat daha sonra amd a10 serisini gördüm. Yani bu apu işlemciyle ekran kartı koymayarak kasadaki rami arttırıp daha iyi bir bilgisayar yapıp daha sonra çok güzel bir ekran kartıyla bu kasayı uçurabilirim diye düşünmekteyim. Şimdi önce ilk başta ekran kartıyla dizdiğim kasa;
Şimdi apuyla dizdiğim kasaya daha sonra 1000 lira civarına bir ekran kartı alıp olayı bitirmeyi düşünüyorum. Sizce ilk kasaya mı yatırım yapmalıyım yoksa ikinci kasayı alıp daha sonradan güzel bir ekran kartı takviyesi mi yapmalıyım. Bir de alacağım ekran kartının benim anakartıma uyumlu olup olmadığına nerden bakıyoruz? pcı express 3.0 yuvası var anakartın. alacağım ekran kartı pcı express 3.0 olsa uyumlu oluyor değil mi?
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Bu gtx770 ekran kartı ve 8gbram ile crysis 3ü orta seviyede oynama imkanım var mı? veya ultrada oynayabilir miyim?