AMD A10-7850K AIDA64 ile overclock'lu ve overclock'suz halinin karşılaştırılması

Bizimde fakirliğimiz işte kaçyıl oldu alalı i7 2635qm, Amd daha mobil işlemciyi bile geçemiyor.Napcaz bu inteli bilmiyorum.

İ7 2635QM in veya son çıkan İ7 serisinin içindeki grafik birimi A10 7850K kadar güçlü mü ? İkisininde kullanım amacı farklı. Ne alaka yani şimdi ?

İ7 2635QM in veya son çıkan İ7 serisinin içindeki grafik birimi A10 7850K kadar güçlü mü ? İkisininde kullanım amacı farklı. Ne alaka yani şimdi ?
Aradaki fiyat farkıda var. Bir kere mobil de olsa i7 bir işlemciyi a10 7850k ile kıyaslamak saçma.

Yurt dışında 1000TL'ye satılan bir işlemciyi A10-7850K ile mi karşılaştırıyorsunuz? 1.si 2 si aynı kategoride değil 2.si fiyat farkı yeterince fazla 3.sü ise intel intel diye övdüğünüz işlemcinin içindeki grafik işlemci nasılmış bir araştırın bakalım @detroid Düzenleme: İşlemciniz aynı zamanda 4 çekirdek 8 thread karşılaştırmak mümkün bile değil.

Hocam o asus yazılımının adı nedir?

Hocam, ben voltajsız hız yükseltmesi yaptım ve işlemci sıcaklığı 60 dereceye geldiğinde otomatik hızını düşürüyor bu sizdede oldu mu ?
Biosta yaptığınız bütün değişikleri paylaşmanız mümkünmü? Aynısını bene yapmayı düşünüyorum.

Dostum kullandığın işlemci soğutucusunun marka ve modeli nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…