EnYaKa Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #1 Başlıkta belirttiğim gibi AMD A10-7580K işlemci için soğutucu lazım. Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar aslında bu soğutucuyu alıcaktım fakat FM2+ desteği yok sanırım. Overclock yapacağım önerilerinizi bekliyorum.
Başlıkta belirttiğim gibi AMD A10-7580K işlemci için soğutucu lazım. Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar aslında bu soğutucuyu alıcaktım fakat FM2+ desteği yok sanırım. Overclock yapacağım önerilerinizi bekliyorum.
Süleyman Koçak Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #2 O soğutucunun FM2+ desteği var alıp kullanabilirsiniz.Ayrıca ufak çaplı O.C'lerde de işinizi görecektir. Dosya Ekleri Adsız.png 74,2 KB · Görüntüleme: 524
O soğutucunun FM2+ desteği var alıp kullanabilirsiniz.Ayrıca ufak çaplı O.C'lerde de işinizi görecektir.
EnYaKa Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #3 Süleyman Koçak dedi: O soğutucunun FM2+ desteği var alıp kullanabilirsiniz.Ayrıca ufak çaplı O.C'lerde de işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Vatan bilgisayardan baktığımda fm2+ desteğini görmedim o yüzden sordum. Bilgi için teşekkürler.
Süleyman Koçak dedi: O soğutucunun FM2+ desteği var alıp kullanabilirsiniz.Ayrıca ufak çaplı O.C'lerde de işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Vatan bilgisayardan baktığımda fm2+ desteğini görmedim o yüzden sordum. Bilgi için teşekkürler.
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 11 Ekim 2014 #4 Ben de Vatan Bilgisayar'ın ürünler hakkında verdiği eksik bilgilere ayar oluyorum. Markaların sitelerine girip alıncak ürüne bakmak gerekiyor detaylıca.
Ben de Vatan Bilgisayar'ın ürünler hakkında verdiği eksik bilgilere ayar oluyorum. Markaların sitelerine girip alıncak ürüne bakmak gerekiyor detaylıca.