F formeks Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ben yeni pc alıcam ama aklıma takıldı bu problem yardımızın için teşekkürler
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 14 Nisan 2015 #2 R7 250 ile dual graphics yapabilirsiniz. Crossfire iki amd ekran kartı arasında yapılır. Dual graphics ise apu' nun içinde bulunan grafik işlemci ile harici bir ekran kartını beraber kullanmaktır.
R7 250 ile dual graphics yapabilirsiniz. Crossfire iki amd ekran kartı arasında yapılır. Dual graphics ise apu' nun içinde bulunan grafik işlemci ile harici bir ekran kartını beraber kullanmaktır.
Arduo Megapat Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Gazi Mağusa, KKTC. Daha fazla Meslek Öğretmen 14 Nisan 2015 #3 Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar ben yeni pc alıcam ama aklıma takıldı bu problem yardımızın için teşekkürler Genişletmek için tıkla... i5 + GTX 760 veya R9 285 al daha iyi olur senin için.
Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar ben yeni pc alıcam ama aklıma takıldı bu problem yardımızın için teşekkürler Genişletmek için tıkla... i5 + GTX 760 veya R9 285 al daha iyi olur senin için.