mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 3 Şubat 2019 #11 alperdemirx dedi: Kendi evimde kalmıyorum. Haklısınız, hazır sistemler iyi fikir gibi. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi maksimum belirtin öneririm. Bir de monitör, ekipman gerekiyor mu?
alperdemirx dedi: Kendi evimde kalmıyorum. Haklısınız, hazır sistemler iyi fikir gibi. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi maksimum belirtin öneririm. Bir de monitör, ekipman gerekiyor mu?
alperdemirx Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #12 Silinen üye dedi: çıkabileceğiniz bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı için mi? mstfaozder dedi: Bütçenizi maksimum belirtin öneririm. Bir de monitör, ekipman gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı için açmıştım konuyu sadece. Sonradan site kuralları açısından bir sorun olmasın bu konu altından tartışmamız. Yine de belirteyim bütçemi, 5500₺ Var şu an elimde.
Silinen üye dedi: çıkabileceğiniz bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı için mi? mstfaozder dedi: Bütçenizi maksimum belirtin öneririm. Bir de monitör, ekipman gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı için açmıştım konuyu sadece. Sonradan site kuralları açısından bir sorun olmasın bu konu altından tartışmamız. Yine de belirteyim bütçemi, 5500₺ Var şu an elimde.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 3 Şubat 2019 #13 alperdemirx dedi: Ekran Kartı için mi? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olursa hazır sistem için. Çünkü o işlemciye maksimum takılacak GTX 1050 Ti o da darboğaz yapar ona yatırım yerine hazır sistem öneririm.
alperdemirx dedi: Ekran Kartı için mi? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olursa hazır sistem için. Çünkü o işlemciye maksimum takılacak GTX 1050 Ti o da darboğaz yapar ona yatırım yerine hazır sistem öneririm.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.447 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 3 Şubat 2019 #14 yeni sisteme geçmelisin. maksimum ne kadar verebilirsin ayrıca monitörünü 1080P yapmalısın.