Hocam hoş geldiniz. Yazılarınızı Türkçe Kurallarımıza uygun hale getiriyordum. Geriye dönüp bakabilirsiniz Bizim kurallar sıkı ve size daha ilk ziyaretnizide ceza vermek istemedik Ama kuralları bi okuyun
Şimdi konuya gelelim FM2+ destekli çok anakart var açıkçası. Bütçenize göre bir tavsiye yapmak isterim
Cevap atarken @Recep Baltaş olarak beni işaretlerseniz bildirim alabilirim
Hoşbulduk. Elimde şuan AMD A10-7850K işlemci var, yani buna uygun bir anakart hangisini önerirsiniz. Fiyat aralığı 200-400 diyelim. Ben ileride iyi bir ekran kartı takabileceğim bişey olsun. Şuan sadece o işlemcinin ekran kartsız performansını merak ediyorum. Yani ileride iyi bir ekran kartı taksam. Mesela GTX 770, herhangi bir sorun çıkmaz herhalde. @Recep Baltaş
Bende Amd A10 7850k sistem performansını merak ettiğim için bir sistem topladım, çok memnun kaldım.
Aynı paraya belki i5 sistem toplayabilirdim, çok övülen işlemciyi kendim deneyimlemek istedim. Titanfall ve BF4 gibi oyunlarda sorunsuz ve akıcı bir şekilde "Full HD" çözünürlükte oynuyorum.
Aynı İşlemciyi bende aldım bana ucuza geldi. Ben 350 TL ye aldım bir arkadaştan. Sıfır kutulu. Elimde bir tek Anakart almak kaldı. Criysis falan oynadın mı hızından stabilliğin den memnun musun?