AMD A10-7850K İşlemciye uygun bileşenler

Benim bildiğim 7850K FM2+ kullandığı için sadece FM2+ soketli anakartları destekliyor.
Asus A88Xm-A Soket Fm2+ Ddr3 2400Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Vga&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar İşini görecektir diye düşünüyorum.
Aydınlanma Editi: Benden önce çoktan yetişmişler İyi forumlar

Psu evde vardı, 450 w pus yeterli olucaktır senin için. Amd catalyst 14.4 güncellemesi ile oyunlara bir kaç fps daha arttı neredeyse titanfall hight detaylarda oynuyacağım. Crysis 3 te deneme imkanım olmadı.
Sadece orjinal oyunlar alıyorum. Bf4'te uzun süre full hd çözünürlükte, herhangi bir takılma yaşamadım.
Arkadaşın bellek konusunda söylediklerine katılıyorum. Bende 2400 mhz alıcaktım ama alışveriş yaptığım mağazada yoktu. Bu nedenle 2133 Mhz tercih ettim.

Ben belleklerden bahsettim sen ise anakarttan. Yanlış mesajı alıntıladın galiba.
Ne yaptığım hakkında en ufak bir fikrim bile yok Şaka bir yana olabilir farketmemişimdir. Kusura bakmayın. Hayır ya bir dakika ! orada "şu anakart" derken FM2 soketli bir anakart önermişsiniz efendim. Vallahi kırdınız beni.

Kusuruma bakmayın benim dikkatsizliğime gelmiş. FM2 anakartların A10-7XXX işlemcileri desteklemediğini gözümden kaçırmışım, en azından bu modelin. Uyarınız için teşekkürler.

@ Konu Sahibi

FM2+ anakart almanız gerekmekte bu işlemci için, sizin de bildiğiniz gibi. Dikkatsizliğim için bağışlayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…