Z Zanza Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #21 İbrahim Halil Önderoğlu dedi: Asus düşmanlığı felan yok amd'de bildiğin batırmış işi bide kullananlara sor istersen ! Genişletmek için tıkla... peki ne almamı önerirsin ?
İbrahim Halil Önderoğlu dedi: Asus düşmanlığı felan yok amd'de bildiğin batırmış işi bide kullananlara sor istersen ! Genişletmek için tıkla... peki ne almamı önerirsin ?
Tolga Şahin Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen 2 Eylül 2014 #22 İbrahim Halil Önderoğlu dedi: Asus düşmanlığı felan yok amd'de bildiğin batırmış işi bide kullananlara sor istersen ! Genişletmek için tıkla... Bizzat ben kullanıyorum ve kartta hiçbir sorun yok. Emin olmadığınız bilgileri paylaşmayın ki ortamda bilgi kirliliği olmasın. İyi Forumlar !!!
İbrahim Halil Önderoğlu dedi: Asus düşmanlığı felan yok amd'de bildiğin batırmış işi bide kullananlara sor istersen ! Genişletmek için tıkla... Bizzat ben kullanıyorum ve kartta hiçbir sorun yok. Emin olmadığınız bilgileri paylaşmayın ki ortamda bilgi kirliliği olmasın. İyi Forumlar !!!
Z Zanza Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #23 Tolga Şahin dedi: Bizzat ben kullanıyorum ve kartta hiçbir sorun yok. Emin olmadığınız bilgileri paylaşmayın ki ortamda bilgi kirliliği olmasın. İyi Forumlar !!! Genişletmek için tıkla... Abi baktım performans alamıyorum deyiştirim deme sıkıntı yok ilk hakkı asusa vercem
Tolga Şahin dedi: Bizzat ben kullanıyorum ve kartta hiçbir sorun yok. Emin olmadığınız bilgileri paylaşmayın ki ortamda bilgi kirliliği olmasın. İyi Forumlar !!! Genişletmek için tıkla... Abi baktım performans alamıyorum deyiştirim deme sıkıntı yok ilk hakkı asusa vercem