onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Apu sistem toplamak istiyorum. Lütfen Apu'dan başka bir sistem önermeyin sizden ricam bu. Ben topladım önerileriniz ve düşünceleriniz nelerdir ? NOT: SSD istiyorum. İşlemci soğutucusu istiyorum malum stok soğutucu...
Merhaba arkadaşlar. Apu sistem toplamak istiyorum. Lütfen Apu'dan başka bir sistem önermeyin sizden ricam bu. Ben topladım önerileriniz ve düşünceleriniz nelerdir ? NOT: SSD istiyorum. İşlemci soğutucusu istiyorum malum stok soğutucu...
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Eylül 2014 #2 Ses kartını çıkarın. O soğutucunun ses dışında stok fandan bir farkı yok. Onu da çıkarın derim. Monitörü VS228NE alın. SSD şart değil. Sistemin ve oyunların hızlı açılması ne kadar önemli ki? Gerisi güzel.
Ses kartını çıkarın. O soğutucunun ses dışında stok fandan bir farkı yok. Onu da çıkarın derim. Monitörü VS228NE alın. SSD şart değil. Sistemin ve oyunların hızlı açılması ne kadar önemli ki? Gerisi güzel.