AMD A10 7850K sistem toplama

Oguzkan

Kilopat
Çok fazla single player oyun oynamıyorum. Arada sırada Fifa, pes gibi oyunları yüklüyorum sadece. Oynadığım oyunlar Path of Exile - LoL - Dota gibi bilumum online oyunlar. Tabi ki yeni çıkan oyunları da takip etmek isterim. Böyle bir bilgisayar ile performans alır mıyım? Medium ayarlar da oynasam yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız yorum çelişkili. Fazla oynamıyorum diyosun ama yeni çıkan oyunlar diyosun. Onlar Far Cry Prime ya da Gta 6 olursa işe o zaman sistem sıkıntı çıkartabilir. ama sanıldığından daha iyi bir performans sunar şu apu işlemciler. Benim bile dediğimden iyi sonuçlar alabilirsin. Ezber bozan bir durum sonuçta.

Çok büyük yanlış yapmışım sayın süper moderatör. Bizim evde 7700 K var A10 fakat verim alamıyoruz çoğu oyunu açmıyor 1600 mhz olduğu için sıkıntı nedir acaba?

@serkansgp takip etmiyorum ben fazla single player oyunları. Ama olur da gözüme çarpan hoşuma giden bir oyun olursa oynamakta isterim.

Birader anakart DDR3, almak istediğin RAM ise DDR4. Nasıl uyacak? A;PU sistemlerden yüksek performans almak için ram belleklerin hızları önemlidir. GSKILL 16GB 2400Mhz RAM'i önerebilirim size.

Onu farkettim. Anakartlarda çok bilgim yok. ddr 4 anakartta bulamadım. Çok fark ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…