AMD A10 7850K Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
13
Daha fazla  
Merhabalar,

Daha önce arkadaşım için fx6300 sistem topladım. Sistem tam olarak hazır değil o yüzden fotoğraflar gelmedi. Ama en kısa sürede resimleri ekleyeceğim. Şu an 7850K sistem toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı alınmayacak, ram alınmayacak. Sizden istediğim anakart hangi anakartı almalıyım anakart hdmi ve dvi çıkışı olmalı.

Gönül rahatlığıyla alabileceğin 2 anakart önericem sana.
1. Üst seviye olarak Gigabyte G1.Sniper DDR3 2133MHz S+V+GL+16X FM2+ | Anakartlar | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş 360tl

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. Orta seviye olarak Asus A55BM-E DDR3 2133MHz S+V+GL+16X FM2+ | Anakartlar | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş 153 tl

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus önerisine ne yazık ki katılamayacağım. Alt seviye bir anakart. Ne önde, ne de arkada USB 3.0 bulunmakta. USB 2.0'lar bile yetersiz. Bence yalnızca bunlar bile almama nedeni. En azından A78 yonga setine sahip alınmasını öneriyorum fakat bildiğim kadarıyla henüz Türkiye'de yok.

Sonuna kadar katılıyorum. Fakat bütçesi 200 tl ile sınırlı bir insanın g1 sniper alması zor olacağı için ikinci seçenek olarak sundum.

Sonuna kadar katılıyorum. Fakat bütçesi 200 tl ile sınırlı bir insanın g1 sniper alması zor olacağı için ikinci seçenek olarak sundum.

Bütçeyi göremedim de. Yine de A78 beklemeli, ya da bütçesini zorlamalı. Arkada 4 tane USB olması ne demek bilirim. Arkadaşımız bilir fakat bence A55'i alırsa çok geçmeden pişman olacağını düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…