R Rayben Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #11 Herşeyinhesabınıyapanadam dedi: Tam bir bütçe belirtilmemiş ama kendi topladığın sistemdeki bütçeye yakın topladım. Bu sistemi tercih edebilirsin. Eki Görüntüle 48769 Genişletmek için tıkla... Bu sistemle bf4 far cry 4 gta5 gibi oyunlar yüksek ayarlarda oynanabilir mi
Herşeyinhesabınıyapanadam dedi: Tam bir bütçe belirtilmemiş ama kendi topladığın sistemdeki bütçeye yakın topladım. Bu sistemi tercih edebilirsin. Eki Görüntüle 48769 Genişletmek için tıkla... Bu sistemle bf4 far cry 4 gta5 gibi oyunlar yüksek ayarlarda oynanabilir mi
Herşeyinhesabınıyapanadam Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 45 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #12 GTA 5 ' i oynama fırsatım olmadı. Fakat oynayabileceğini düşünüyorum. Diğer ikisini oynadım . Yüksek ayarda oynayabilirsin. Son düzenleme: 6 Şubat 2015
GTA 5 ' i oynama fırsatım olmadı. Fakat oynayabileceğini düşünüyorum. Diğer ikisini oynadım . Yüksek ayarda oynayabilirsin.