C canerbal Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi dual graphics yapamıyorum. Sürücülerimi az önce güncelledim. Catalyst Control Center de yüklü. Bunun sebebi nedir ve çözümünü bilen var mı ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2017
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi dual graphics yapamıyorum. Sürücülerimi az önce güncelledim. Catalyst Control Center de yüklü. Bunun sebebi nedir ve çözümünü bilen var mı ? Teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Temmuz 2017 #2 Dual Graphics tavsiye etmiyoruz. İlle de kullanmak istyorsanız BIOS'tan devreye sokabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Dual Graphics tavsiye etmiyoruz. İlle de kullanmak istyorsanız BIOS'tan devreye sokabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et