AMD A10 7860K grafik işlemci nasıl devre dışı bırakılır?

I AM GROOT

Centipat
Herkese merhaba 3.5 yıldır kullandığım sistemim şu şekilde;
AMD A10 7860k
8 GB RAM 2133Hz
A68HM-K ana kart
500GB Toshiba HDD
400 Watt powersup
Bütçem azdı APU sistem toplamıştım artık çok donma yapıyor bu sisteme harici ekran kartı takılabilir mi?
İşlemcinin içindeki R7'yi nasıl devre dışı bırakıp harici ekran kartına geçiş yapacağım?
900 TL bütçe ile bu sisteme hangi kart takılmalıdır değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse aynı sisteme sahibiz, tek fark benim RAM' 2400 Mhz. Benim tavsiyem bu sisteme ekran kartı alma, çünkü orta seviye neredeyse bütün ekran kart, larıyla dar boğaz olacaktır. Ben şuan İ3 8100' lü bir sistem diziyorum. Tavsiyem elindekini satıp güncel bir sisteme yatırım yapmandan yana. GTX 1050 gibi bir kartı darboğaz olmadan belki kullanabilirsin ama dediğim gibi değmez.

Neredeyse aynı sisteme sahibiz, tek fark benim RAM' 2400 Mhz. Benim tavsiyem bu sisteme ekran kartı alma, çünkü orta seviye neredeyse bütün ekran kart, larıyla dar boğaz olacaktır. Ben şuan İ3 8100' lü bir sistem diziyorum. Tavsiyem elindekini satıp güncel bir sisteme yatırım yapmandan yana. GTX 1050 gibi bir kartı darboğaz olmadan belki kullanabilirsin ama dediğim gibi değmez.
teşekkür ederim.peki sizin sisteminiz donma sorunu yaşıyormu?

Nasıl bir donma?. Ben pek oyun oynayan biri değilim fakat kullandığım ofis uygulamalarında, internet sayfalarında falan çoğu zaman CPU %100 çalışıyor yetmiyor yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı