Emirkadi Hectopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #1 Öncelikle hepinize merhabalar. Elimde AMD A10 7860K işlemci var, stok fanı ile kullanıyorum. APU'yu sadece işlemci olarak kullanıyorum elimde ayrıdan RX 460 var. İşlemcimi stok fanı ile birlikte kullanarak ne kadar ve nasıl overclock edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2017
Öncelikle hepinize merhabalar. Elimde AMD A10 7860K işlemci var, stok fanı ile kullanıyorum. APU'yu sadece işlemci olarak kullanıyorum elimde ayrıdan RX 460 var. İşlemcimi stok fanı ile birlikte kullanarak ne kadar ve nasıl overclock edebilirim?
C canerbal Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #2 4.2'ye kadar çıkarttım. MSI anakart kullanıyorum. BIOS ekranına girince "OC Genie" diye bir buton oluyo. Ona bastım, direk 4.2 attı.
4.2'ye kadar çıkarttım. MSI anakart kullanıyorum. BIOS ekranına girince "OC Genie" diye bir buton oluyo. Ona bastım, direk 4.2 attı.
andrewgarfield Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 173 8 Temmuz 2017 #3 Stok fan ile 4.0 - 4.2 GHz arası bir hıza çıkarsın diye düşünüyorum.
C canerbal Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #4 andrewgarfield dedi: Stok fan ile 4.0 - 4.2 GHz arası bir hıza çıkarsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, harici fan var bende. Akasa Venom Atto. Fakat manuel OC seçeneğini bulamadım. Bilgin varsa yarımcı olur musun?
andrewgarfield dedi: Stok fan ile 4.0 - 4.2 GHz arası bir hıza çıkarsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, harici fan var bende. Akasa Venom Atto. Fakat manuel OC seçeneğini bulamadım. Bilgin varsa yarımcı olur musun?
andrewgarfield Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 173 8 Temmuz 2017 #5 canerbal dedi: Hocam, harici fan var bende. Akasa Venom Atto. Fakat manuel OC seçeneğini bulamadım. Bilgin varsa yarımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Maalesef fakat YouTube'da rehber videolar olması gerek.
canerbal dedi: Hocam, harici fan var bende. Akasa Venom Atto. Fakat manuel OC seçeneğini bulamadım. Bilgin varsa yarımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Maalesef fakat YouTube'da rehber videolar olması gerek.