AMD A10 7870k APU için Dual ekran kartı önerisi

Halil koç

Decapat
Merhaba arkadaşlar. İşlemcim A10 78 70 k APU şeklinde kullanıyorum, bu sisteme Dual grafik olarak. NVIDIA GeForce 9800 GT 1 GB 256 Bit ekran kartını takabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. İşlemcim A10 78 70 k APU şeklinde kullanıyorum, bu sisteme Dual grafik olarak. NVIDIA GeForce 9800 GT 1 GB 256 Bit ekran kartını takabilir miyim?

Hayır Dual olmaz, R7 serisinden alın.

Merhabalar. Bildiğim kadarıyla Dual grafik yapmanız için desteklenen ekran kartlarından birisi olması lazım ve R7 serisi diye biliyorum. Şöyle birkaç video buldum belki işinize yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki dual yapmasam apuyu kapatsam gt5 i 60 FPS de oynaracak minimum düzeyde bir ekran kartı varmi

Peki dual yapmasam apuyu kapatsam gt5 i 60 FPS de oynaracak minimum düzeyde bir ekran kartı varmi
Harici bir ekran kartı takarsanız zaten APU üzerindeki dahili grafik birimini kullanmayacağınız için kapalı olacaktır. Minimum düzeyde derken kullandığınız sistem özelliklerinizi ve ekran kartı için bütçenizi belirtirseniz ona göre ekran kartı önerisi yapabiliriz. Kullandığınız işlemciye göre en fazla RX 560 ya da GTX 1050 Ti alabilirsiniz. Hatta işlemcinizin soğutucusu iyi ise işlemciye OC yaparak performansını arttırabilirsiniz.

İşlamci A10 78 70 k. 4.2 GHz. 4+4 2400 mhz ram. Anakart MSI a68_hm e-33v 2 anakart depolama adata su 650 240 GB
Biraz araştırdım RX 460 OEM 2 GB ekran kartı işimi görür gibide piyasada fazla yok. RX 460 benzeri bı exran kartı tevsiye edermisinizz
1050 ti çok pahali
işlemcimde fazla ısınmıyor
Radeon R7 360 2 GB alsam tek başına 50 FPS bin altına düşmüyor bu ekran kartı ile apu dual olurmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…