T Tekno bükücü Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #1 Sorum başlıktaki gibidir. Ve duyduğum kadarıyla ramlerin frekansları performansı etkiliyormuş. Dual graphics modunda çalışırkende etkiliyor mu? Ve kullanımıma kartın belleği kadarmı bellek ayırılıyor yoksa BIOS'tan mı ayarlıyorum? @Recep Baltaş
Sorum başlıktaki gibidir. Ve duyduğum kadarıyla ramlerin frekansları performansı etkiliyormuş. Dual graphics modunda çalışırkende etkiliyor mu? Ve kullanımıma kartın belleği kadarmı bellek ayırılıyor yoksa BIOS'tan mı ayarlıyorum? @Recep Baltaş
B Bilal_47 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #2 r7 240 / r7 250 bunlar dual graphics yapılabilir. Onunla ilgili video yanlış hatırlamıyorsam technopat youtube kanalında vardı ordan bakabilirsiniz şuan link atamıyorum.
r7 240 / r7 250 bunlar dual graphics yapılabilir. Onunla ilgili video yanlış hatırlamıyorsam technopat youtube kanalında vardı ordan bakabilirsiniz şuan link atamıyorum.
T Tekno bükücü Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: r7 240 / r7 250 bunlar dual graphics yapılabilir. Onunla ilgili video yanlış hatırlamıyorsam technopat youtube kanalında vardı ordan bakabilirsiniz şuan link atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki r7 250 takarsam Gtx 960 performansına yaklaşabilirmiyim?
Silinen üye dedi: r7 240 / r7 250 bunlar dual graphics yapılabilir. Onunla ilgili video yanlış hatırlamıyorsam technopat youtube kanalında vardı ordan bakabilirsiniz şuan link atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki r7 250 takarsam Gtx 960 performansına yaklaşabilirmiyim?