AMD A10 7870K ekran kartı önerisi

Güncel oyunların hiçbiri için yeterli değil. LoL, CS GO gibi hafif oyunlar haricinde bir oyunu sıkıntısız oynatmaz. Kendim aynı işlemciye sahiptim RX 570 taktım yine de fark etmedi.
4 çekirdek ve 4.1 GHz işlemci nasıl yetmez kardeşim?
Güncel oyunların hiçbiri için yeterli değil. LoL, CS GO gibi hafif oyunlar haricinde bir oyunu sıkıntısız oynatmaz. Kendim aynı işlemciye sahiptim RX 570 taktım yine de fark etmedi.

Güncel oyunların hiçbiri için yeterli değil. LOL, CS GO gibi hafif oyunlar haricinde bir oyunu sıkıntısız oynatmaz. Kendim aynı işlemciye sahiptim RX 570 taktım yine de fark etmedi.

Ben şu an CS GO'da 120 FPS ile oynayabiliyorum ekran kartsiz nasil oynatmiyor arkadasim hele bir de GTX 1050 Ti takicaz

Sevgili dostlar bilginiz zayıf ve okuyup anlama konusunda sıkıntı çekiyorsunuz. Uzatmazsanız sevinirim herkes istediği tavsiyeye uyup kararını versin.

O işlemcinin bir tık altı olan 7850K'nın APU olmayan versiyonu X4 860K var bende ve GTX 1050'ye bile az da olsa darboğaz yapıyor. Güncel oyunların hiçbiri için yeterli değil bu işlemciler. GTX 1050'den yukarısını da besleyemiyorlar. Biraz darboğazı sorun etmezsen çıkabileceğin en üst kart GTX 1050 Ti olmalı. Daha yukarısı parayı çöpe atmak olur.

O işlemcinin bir tık altı olan 7850K'nın APU olmayan versiyonu X4 860K var bende ve GTX 1050'ye bile az da olsa darboğaz yapıyor. Güncel oyunların hiçbiri için yeterli değil bu işlemciler. GTX 1050'den yukarısını da besleyemiyorlar. Biraz darboğazı sorun etmezsen çıkabileceğin en üst kart GTX 1050 Ti olmalı. Daha yukarısı parayı çöpe atmak olur.
Ben söylediklerine katılmıyorum. 1050ti da darboğaz yapmaz.elinde bi video felan varsa at darboğaz olduğuna dair.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı