Nova411 Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2016 #1 Ben bir siteden sizin topladıgınız PC'nin neredeyse aynısını buldum toplu halde. Dark EVO G400 Amd A10-7870K 3.9GHz 8GB 1TB+120GB SSD FreeDOS Oyuncu Bilgisayar (DK-PC-G400) GTA 5 kaldırır mı? Almalı mıyım? Bir de direk fişe tak çalıştır mantıgı mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Ben bir siteden sizin topladıgınız PC'nin neredeyse aynısını buldum toplu halde. Dark EVO G400 Amd A10-7870K 3.9GHz 8GB 1TB+120GB SSD FreeDOS Oyuncu Bilgisayar (DK-PC-G400) GTA 5 kaldırır mı? Almalı mıyım? Bir de direk fişe tak çalıştır mantıgı mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 7 Ocak 2016 #2 FreeDOS olduğu için önce işletim sistemi sonra driverlar daha sonra GTA 5 kurarsın ama harici ekran kartı yok. Ayrıca Hızlıal üzerinden alma iflas ettiler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FreeDOS olduğu için önce işletim sistemi sonra driverlar daha sonra GTA 5 kurarsın ama harici ekran kartı yok. Ayrıca Hızlıal üzerinden alma iflas ettiler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 7 Ocak 2016 #3 GTA 5 kaldırır. Bence montajı kendiniz yapın, birşeyler öğrenin ayrıca çok eğlenceli. Ve eklemek istediğiniz harici bileşenleri de eklerseniz. Ve ayrıca toplama daha hesaplı.
GTA 5 kaldırır. Bence montajı kendiniz yapın, birşeyler öğrenin ayrıca çok eğlenceli. Ve eklemek istediğiniz harici bileşenleri de eklerseniz. Ve ayrıca toplama daha hesaplı.