Asrın37TR Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #11 Tamamdır. Hepinize teşekkürler ederim. Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Hakkınızı helal edin.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 15 Nisan 2018 #12 Asrın37TR dedi: Tamamdır. Hepinize teşekkürler ederim. Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Hakkınızı helal edin. Genişletmek için tıkla... Teşekküre gerek yok. Nasıl çözdüğünü yazarsan senden sonra senin sorununu yaşayanlara yardımcı olmuş olursun. Forum için o yeter zaten.
Asrın37TR dedi: Tamamdır. Hepinize teşekkürler ederim. Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Hakkınızı helal edin. Genişletmek için tıkla... Teşekküre gerek yok. Nasıl çözdüğünü yazarsan senden sonra senin sorununu yaşayanlara yardımcı olmuş olursun. Forum için o yeter zaten.
Asrın37TR Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #13 MSI Afterburner programı ile fan hızını %100 yaptım. Otomatik ayarlarda çok ısındığını ve FPS düşüşlerine neden olduğunu fark ettim. Fan hızını %100 yapınca ısınma sorununun önüne geçmiş oldum. Kasaya 1 adet fan daha ekledim.
MSI Afterburner programı ile fan hızını %100 yaptım. Otomatik ayarlarda çok ısındığını ve FPS düşüşlerine neden olduğunu fark ettim. Fan hızını %100 yapınca ısınma sorununun önüne geçmiş oldum. Kasaya 1 adet fan daha ekledim.