AMD A10-7870K İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

AbdulkadirYT

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar benim AMD A-10 7870K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G 3,90 GHz adında bir işlemcim var. Ben bu APU'nun ekran kartının yetersiz olduğunu düşünüyorum ne tür iyi bir performans alabileceğim ekran kartı almalıyım sizce, darboğaz yapmayacak?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050ti alabilirsiniz. Bütçeniz yeterki değil ise 2.el GTX 750ti de olabilir.

GTX 1050Ti ile ufakta olsa darboğaz yapabiliyor ama gene de alabilirsiniz bütçeniz uygunsa veya 2. El GTX 1050 de alabilirsiniz. GTX 1050 ile darboğaz yapmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 380 ve GTX 1050 Ti performans olarak benzer kartlar. İkisi arasından 1050 Ti alman daha mantıklı olur. İşlemcin ile bazı oyunlarda darboğaz yapıyor ama yine de alınabilir.
Ben hiç darboğaz istemiyorum. R9 380 yapar mı darboğaz?
Bana R9 380 için ne kadarlık power lazım?

Size R9 380'nin mantıklı olmayacağını söylüyorum. GTX 1050 Ti ufak bir farkla iyi ondan. R9 380 ile de darboğaz yaşarsınız bazı oyunlarda. Buna rağmen GTX 1050 Ti'den bile pahalıya satılabiliyor. Sıfır darboğaz istiyorsanız GTX 1050 alın. Bunun üstündeki bütün kartlar işlemcin ile darboğaz yapar.

550W kaliteli bir PSU fazlasıyla yeterli gelir.

PUBG'de hangisi daha yüksek FPS aldırır acaba ve bana yayın yaptırabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…