A AbdulkadirGuney Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar overdrive kullanarak OC yapmak istiyorum. Yapan, yapmış, yapabilecek varsa sevinirim. Daha önce yapmadıgım için yardım almak istedim.
Arkadaşlar overdrive kullanarak OC yapmak istiyorum. Yapan, yapmış, yapabilecek varsa sevinirim. Daha önce yapmadıgım için yardım almak istedim.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2016 #2 İşlemciye Overclock'u Overdrive ile yapmanı tavsiye etmem. İşlemciye Overclock'u BIOS'dan yapmalısın.
İşlemciye Overclock'u Overdrive ile yapmanı tavsiye etmem. İşlemciye Overclock'u BIOS'dan yapmalısın.
H Hardware_Lover Kilopat Katılım 26 Şubat 2016 Mesajlar 296 Makaleler 1 1 Temmuz 2016 #3 Kardeşim auto-clock bölümünden voltage boost aktif et ve en fazla kaç MHz'e gelince sistem mavi ekran veriyor bak aynı değerleri bios üzerine uygula.
Kardeşim auto-clock bölümünden voltage boost aktif et ve en fazla kaç MHz'e gelince sistem mavi ekran veriyor bak aynı değerleri bios üzerine uygula.
A AbdulkadirGuney Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2016 #4 Tuna Yücer dedi: İşlemciye Overclock'u Overdrive ile yapmanı tavsiye etmem. İşlemciye Overclock'u BIOS'dan yapmalısın. Genişletmek için tıkla... İnternetten de baktım ama anlayamadım. Nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Hardware_Lover dedi: Kardeşim auto-clock bölümünden voltage boost aktif et ve en fazla kaç MHz'e gelince sistem mavi ekran veriyor bak aynı değerleri bios üzerine uygula. Genişletmek için tıkla... 867 yazani diyorsun sanırım ama yapamadim. Biraz daha ayrıntılı tarif edebilir misin?
Tuna Yücer dedi: İşlemciye Overclock'u Overdrive ile yapmanı tavsiye etmem. İşlemciye Overclock'u BIOS'dan yapmalısın. Genişletmek için tıkla... İnternetten de baktım ama anlayamadım. Nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Hardware_Lover dedi: Kardeşim auto-clock bölümünden voltage boost aktif et ve en fazla kaç MHz'e gelince sistem mavi ekran veriyor bak aynı değerleri bios üzerine uygula. Genişletmek için tıkla... 867 yazani diyorsun sanırım ama yapamadim. Biraz daha ayrıntılı tarif edebilir misin?