AMD A10-7870K RX 570 performansı

mhmmtcn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. İşlemcim AMD A10-7870K ve ekran kartımda RX 560 2 GB GDDR5 idi. Oyunları belli bir performansta oynuyordum örneğin PUBG Lite gibi daha sonra RX570 4 GB aldım fakat PUBG Lite oynarkan ara ara takılmalar yaşıyorum. Acaba işlemcim darboğazamı girdiki? Eğer girdiyse işlemci tavsiyeniz nedir?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girip girmediğini daha sen de bilmiyorsun :) Önce MSI Afterburner yazılımını indir ve ekran kartı/işlemci kullanımına bak. Sonra buradan hallederiz :)

Ryzen 5 1600 12nm veya Ryzen 5 2600'e geçebilirsiniz :). Fakat soket yapıları değiştiği için anakart masrafını da göze alın.
Evet masraf çıkacak gibi şu an 2. el falan araştırıyorum bakalım maddi duruma göre
Oyun içi değerleri atın ve ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip RX570'e uygun olanı kurun. Ayrıca tüm sisteminizi atar mısınız?
Ok akşam eve geçince atıcam.Sürücüyü rx570 ekran kartı geldiğince komple kaldırıp yeniden yükledim ama DDU ile kaldırmanın farkı ne acaba ?

Sistemim
AMD-A10 7870K 3.9 Ghz 4 mb işlemci
4x2 DDR3 2133 Mhz ram
MSI A68HM P33 V2 Anakart
Termaltake 500 Watt PSU
360 GB SSD

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı