AMD A10-7870K sistem 2.el değeri

seneye dolar 10 15 lira olunca bi klavye bi mouse dizersin ancak kardeşim heveslenme boşuna seneye pc dizecem diye

1400'e sattım. 2 ay önce.
Ssd

Ssd yi satmayı düşünmüyorum delirmedim

Kingston Fury vardır muhakkak. Satmanı tavsiye ederim seneye Adata alman daha iyi olur.

Bunun yanı sıra dolar çok yüksek ya 1 sene boyunca indirimleri takip edip bi ryzen sistem dizersin. parça parça alarak ya da elindekini satmayıp Gtx 1050 ti gibi bi karta yatırım yapıp 1-2 sene daha zorlarsın.

Bu doların dahada yükseleceğini bilmişlik nerden geliyor
Ekonomik alt yapı olmaması , üretken olmamak , her şeyin satılmış olması , eğitim olmaması olan eğitimin kötü olması , aşırı dini yaklaşım , sömürü , ejder meyvesi , arada nutuğu eline alıp parmak sallama , herkese kafa tutma , askeri güçlenmenin hala mermi barutta kalması millette atom var biyolojik birşeyler var ey gidi ey ..

Tamam o zaman yol al git atom ve biyolojik birşeykeri olan yerlere sen rahatla bizde rahatlayalım

İşlemci ve soğutucu bir arada kaç TL olur? Parça satışı düşünüyorsan SSD ve işlemci, soğutucu fiyatını söylersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…