AMD A10 7870K Sistem GPU RAM Ayırma

Aztech

Kilopat
Daha fazla  
27 Ekim 2015 tarihinde paylaşılan 1500 liralık sistemi bugün itibariyle topladım.
Recep Baltaş ve Ali Güngör'e bu sistemi paylaştıkları, düşük bütçe ile beni masaüstü pc sahibi yaptıkları için ve detaylı anlatımları sayesinde tek başıma pc toplattıkları için teşekkür ederim.

Bazı konularda yardıma ihtiyacım var.
1. GPU için 2 GB ram ayırmak istiyorum. Nasıl yapacağım? (8GB kalmadığı için 16GB aldım, ekran kartına daha çok yer ayırmalı mıyım?)
2. PC açılırken, biosa girip ram frekanslarımı değiştirdim videodaki gibi, sağlamasını nasıl yapabilirim?
3. Videodaki Viewsonic (Beyaz) monitörün teknik detayları harika, fakat görsel açıdan ve beyaz olması benim için birer eksi, alternatifi var mıdır ?
4.R7 250 ekran kartı performansa ne kadar etki eder, dual graphics vs. incelemesi yapar mısınız ?

Tekrar teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB RAM ile sistem daha ferah olacaktır, ekran kartına daha çok yer ayırabilirsiniz.
Bu iki rehber size yardımcı olacaktır: AMD APU Sistemde GPU RAM Miktarını Artırma Rehberi - Technopat
AMD A8-7650K ve R7 240/250 Dual Graphics Performansı - Technopat
Sağlamasını buradaki gibi yapabilirsiniz: AMD APU Sistemlerde RAM Frekansını Arttırma - Technopat

İncelemede de görüleceği üzere Viewsonic VX2363Smhl-W Monitör İncelemesi - Technopat bu monitör sıradışı performans ve kalite sunuyor; bu yüzden sık sık kullandık, tavsiye ettik.

Aynı monitörün siyahı da olabilir, aklımda öyle bir bilgi kalmış ancak kesin cevap vermeden önce bir kontrol etmem , muhtemelen ek bilgi edinmem gerekecek. Ayın 20'sini bulabilir bu konuda bir güncelleme yapmam. Sistem Tavsiyeleri - Technopat Aceleniz varsa alternatif tavsiyelerimizi zaten burada görebilirsiniz.

Rica eder, iyi eğlenceler dileriz.

En ince detaya kadar tek tek verdiğiniz yanıtlar sayesinde tüm bunlarıda halletmiş durumdayım. Tüm bu bilgi birikimine ulaşmak için herhangi bir bilgisayarcı ile anlaşsam en kötü bakım kurulum hatrı sayılır bir ücret ödeyecektim. (Bu kadarda iyi olmayacaktı).

Sizlerin karşılıksız bir şekilde bunları sunması, sadece işinizi sevdiğiniz için yapmanız ve insanlarla bu derece yakinen ilgilenmeniz beni şaşırttı, sevindirdi, mutlu etti.

Zaten severek izliyorduk, gördüğümüz tanıdığımız sevdiğimiz şahısların bizleri görüp tanımadan bu şekilde muhatap almaları sizlerin ne kadar tatlı adamlar olduğunuzu gösteriyor diye düşünüyorum.

Demem o ki, siz bu işi ne kadar karşılıksız yapsanızda, ne kadar ihtiyacınız olmasada, technopat'ın satın alabileceğimiz bir kupası bir tshirtü olmalı, sizlere faydamız dokunmasada, faydalandığımız technopat.net e bir faydamız olur belki. Teşekkürler çok az kalıyor, sağlıcakla kalın efendim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…